Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

9,3 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,4
Comfort
9,4
Locatie accommodatie
9,2
Faciliteiten
9,3
Personeel
9,7
Waar voor uw geld
8,7
Beoordelingen
    Greet
    be
    7,9
    20 september 2017
    een heel mooi domein met zwembad, heel vriendelijke gastvrouw, voortreffelijk ontbijt
    nl
    10
    17 september 2017
    Prima logeeradres.
    's avonds moet je de auto nemen naar het centrum, de weg is onverlicht dus gevaarlijk.
    De eigenaresse was zeer vriendelijk en behulpzaam. Zorgde voor een heerlijk ontbijt, elke dag anders. Mooie grote kamer. Het centrum van St. Remy de Provence is 15 minuten lopen.
    Sofie
    be
    9,6
    30 augustus 2017
    - lekker ontbijt met iedere dag ander gebak, confituur, etc. door de gastvrouw bereid. - goede ruime kamer met airco - gedeelde keuken is een pluspunt als je zoals wij met een kindje onder 2 jaar op reis bent en eens op het terras wil eten - wandeling naar Saint Remy centrum van een goede 15 min is zeker goed te doen
    Filip & Patricia
    be
    10
    25 juli 2017
    Leuke en supergezellige B&B
    niets
    Het ontbijt was elke dag iets anders, telkens een prettige verrassing.Een super gastvrouw die van alles op de hoogte is en je graag informatie heeft en die er alles aan doet om je echt van je vakantie te laten genieten. De B&B ligt op ongeveer een 15 minuten stappen van het gezellige centrum met zijn vele restaurantjes en waar er altijd wel iets te beleven is. Een echte aanrader!
    hendrik
    be
    9,6
    19 september 2016
    Om over te doen
    Verzorgd geheel en warm onthaal
    Boris
    be
    7,5
    1 september 2016
    Aangenaam verblijf
    Wanneer je te voet naar het centrum van Saint-Remy gaat, moet je rekening houden met het gebrek aan verlichting op het lange paadje naar de B&B en op de niet-verlichte dorpsweg. De hygiëne was niet slecht, maar er waren meerdere spinnenwebben aan het plafond van de slaapkamer en in de badkamer aanwezig. Het zou leuk zijn als de kamer tijdens het verblijf eens gepoetst werd. Dit was niet het geval, volgens de uitbaatster is dit niet gebruikelijk bij een B&B. De gezamenlijke mini-frigo is te klein, zeker als je op het terrasje wil eten en je buren zijn hetzelfde van plan. Op zich zeker een aanrader, maar de prijs vonden wij te hoog voor dit verblijf.
    Fijn gelegen B&B op wandelafstand van het centrum van Saint-Remy. Ook met de wagen naar Saint-Remy is geen probleem, vanwege de enorme gratis parking in het centrum. De kleinschaligheid was leuk: slechts twee kamers. De aanwezigheid van een zwembad is een pluspunt. Wel veel insecten in het zwembad. Ook het gratis water en bier in de frigo werden geapprecieerd. Elk van de twee kamers heeft een eigen terrasje waarop het 's avonds leuk vertoeven is. Het ontbijt is wel lekker, er is veel aanwezig, maar er is geen charcuterie noch eieren. Per persoon krijg je 1 mini-croissant, 1 mini-chocoladekoek, 1 klein stuk stokbrood, 1 potje gelei, 2 desserts, 1 soort fruit, 3 soorten kaas, koffie en 1 soort sap. De kazen blijven elke dag hetzelfde tot ze op zijn, dan worden ze vervangen door een andere kaas. Het sap, de gelei en de desserts zijn elke dag anders. 2 desserts is eigenlijk teveel. Het zou leuker zijn als er af en toe iets van charcuterie werd aangeboden, of een eitje. Dit is niet het geval. De gastvrouw is vriendelijk en komt elke ochtend bij het ontbijt zitten. Ze beantwoordt je vragen over de streek.
    Joop
    nl
    10
    31 augustus 2016
    Heerlijk!!!
    Alpiles vaak verboden om te wandelen i.v.m. brandgevaar, droogte.
    Rust. Zwembad. Vlak bij centrum, heel leuk en levendig stadje met veel restaurants. Op woensdag markt zoals je nog nooit gezien hebt. Airco. Ontbijt. Vlakbij Arles, Avignon en Beau de Provence. Drie leuke uitjes, 20 km met auto. Rustige koele kamer, alleen het keukentje moet je delen met andere gasten. Dat is jammer. Vlakbij de "kamer" van Van Gogh waar hij in instelling zat, ook een bezoek waard. Gastvrouw altijd aanwezig voor hulp.
    Pieter
    nl
    10
    12 augustus 2016
    Heerlijk verblijf
    De airco had even lekkage maar dat valt in het niet hier.
    Ontvangst en service! Mooie kamer met terras. Heerlijke tuin zwembad en uitzicht op Alpilles, lopend naar centrum Saint Remy en Saint Paul Mausole & Glanum om de hoek.
    LUC
    be
    9,6
    31 juli 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Cornelis
    nl
    9,2
    30 juni 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    hugo
    be
    9,2
    7 juni 2016
    gastvrijheid
    niks
    mooi gelegen, op wandelafstand van de gezellige drukte van Saint Remy en anderzijds niet ver van de rust in de natuur.( les Alpilles )
    SERAPHINE
    be
    7,9
    5 mei 2016
    Eigenares te aanwezig tijdens het ontbijt
    De omgeving
Sluiten