Beoordelingen

9,3
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,4
Comfort
9,5
Locatie accommodatie
9,2
Faciliteiten
9,3
Personeel
9,7
Waar voor uw geld
8,9

Beoordelingen

    Eugene
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    28 mei 2018
    Bijna niet te vinden en ver weg van centrum
    Mooie ruime accommodatie met heel vriendelijke gastvrouw
    Bernard
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    17 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Greet
    be

    Beoordelingsscore

    7,9
    20 september 2017
    een heel mooi domein met zwembad, heel vriendelijke gastvrouw, voortreffelijk ontbijt
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    17 september 2017

    Prima logeeradres.

    's avonds moet je de auto nemen naar het centrum, de weg is onverlicht dus gevaarlijk.
    De eigenaresse was zeer vriendelijk en behulpzaam. Zorgde voor een heerlijk ontbijt, elke dag anders. Mooie grote kamer. Het centrum van St. Remy de Provence is 15 minuten lopen.
    Sofie
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    30 augustus 2017
    - lekker ontbijt met iedere dag ander gebak, confituur, etc. door de gastvrouw bereid. - goede ruime kamer met airco - gedeelde keuken is een pluspunt als je zoals wij met een kindje onder 2 jaar op reis bent en eens op het terras wil eten - wandeling naar Saint Remy centrum van een goede 15 min is zeker goed te doen
    Filip & Patricia
    be

    Beoordelingsscore

    10
    25 juli 2017

    Leuke en supergezellige B&B

    niets
    Het ontbijt was elke dag iets anders, telkens een prettige verrassing.Een super gastvrouw die van alles op de hoogte is en je graag informatie heeft en die er alles aan doet om je echt van je vakantie te laten genieten. De B&B ligt op ongeveer een 15 minuten stappen van het gezellige centrum met zijn vele restaurantjes en waar er altijd wel iets te beleven is. Een echte aanrader!
    hendrik
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    19 september 2016

    Om over te doen

    Verzorgd geheel en warm onthaal
    Boris
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    1 september 2016

    Aangenaam verblijf

    Wanneer je te voet naar het centrum van Saint-Remy gaat, moet je rekening houden met het gebrek aan verlichting op het lange paadje naar de B&B en op de niet-verlichte dorpsweg. De hygiëne was niet slecht, maar er waren meerdere spinnenwebben aan het plafond van de slaapkamer en in de badkamer aanwezig. Het zou leuk zijn als de kamer tijdens het verblijf eens gepoetst werd. Dit was niet het geval, volgens de uitbaatster is dit niet gebruikelijk bij een B&B. De gezamenlijke mini-frigo is te klein, zeker als je op het terrasje wil eten en je buren zijn hetzelfde van plan. Op zich zeker een aanrader, maar de prijs vonden wij te hoog voor dit verblijf.
    Fijn gelegen B&B op wandelafstand van het centrum van Saint-Remy. Ook met de wagen naar Saint-Remy is geen probleem, vanwege de enorme gratis parking in het centrum. De kleinschaligheid was leuk: slechts twee kamers. De aanwezigheid van een zwembad is een pluspunt. Wel veel insecten in het zwembad. Ook het gratis water en bier in de frigo werden geapprecieerd. Elk van de twee kamers heeft een eigen terrasje waarop het 's avonds leuk vertoeven is. Het ontbijt is wel lekker, er is veel aanwezig, maar er is geen charcuterie noch eieren. Per persoon krijg je 1 mini-croissant, 1 mini-chocoladekoek, 1 klein stuk stokbrood, 1 potje gelei, 2 desserts, 1 soort fruit, 3 soorten kaas, koffie en 1 soort sap. De kazen blijven elke dag hetzelfde tot ze op zijn, dan worden ze vervangen door een andere kaas. Het sap, de gelei en de desserts zijn elke dag anders. 2 desserts is eigenlijk teveel. Het zou leuker zijn als er af en toe iets van charcuterie werd aangeboden, of een eitje. Dit is niet het geval. De gastvrouw is vriendelijk en komt elke ochtend bij het ontbijt zitten. Ze beantwoordt je vragen over de streek.
    Joop
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    31 augustus 2016

    Heerlijk!!!

    Alpiles vaak verboden om te wandelen i.v.m. brandgevaar, droogte.
    Rust. Zwembad. Vlak bij centrum, heel leuk en levendig stadje met veel restaurants. Op woensdag markt zoals je nog nooit gezien hebt. Airco. Ontbijt. Vlakbij Arles, Avignon en Beau de Provence. Drie leuke uitjes, 20 km met auto. Rustige koele kamer, alleen het keukentje moet je delen met andere gasten. Dat is jammer. Vlakbij de "kamer" van Van Gogh waar hij in instelling zat, ook een bezoek waard. Gastvrouw altijd aanwezig voor hulp.
    Pieter
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    12 augustus 2016

    Heerlijk verblijf

    De airco had even lekkage maar dat valt in het niet hier.
    Ontvangst en service! Mooie kamer met terras. Heerlijke tuin zwembad en uitzicht op Alpilles, lopend naar centrum Saint Remy en Saint Paul Mausole & Glanum om de hoek.
    Susan
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    12 juni 2018

    A delightful property enhanced by a very welcoming and friendly owner.

    Very difficult to find property initially as located away from the private road access through a couple of gates and a long driveway. A larger sign on the outside gate would help tired travellers locate it more easily.
    Very friendly, interesting and helpful owner went out of her way to create an exceptional poolside breakfast every morning and to make us feel special. Beautiful Provencal styled, comfortable room and bathroom with separate light cooking facilities and dining area. Walking distance from St Remy and local supermarket and restaurants. Fascinating Glanum Roman town remains just outside the town only minutes from the property.
    Sue
    gb

    Beoordelingsscore

    8,8
    13 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jayapal
    us

    Beoordelingsscore

    8,8
    4 mei 2018
    Very personal service
    shaolin
    ca

    Beoordelingsscore

    10
    16 april 2018

    Mas'Xime gives you home feeling

    none
    Beautiful surrounding and convenient location.  Lovely room and comfy bed. Excellent breakfast with different home made and local fruits offering everyday. Great host Nathalie was very friendly and helpful, fun conversation over breakfast.
    Barbara
    au

    Beoordelingsscore

    10
    12 april 2018

    I would love to stay here again.

    Nothing.
    Natalie, the host was lovely as was everything else.
    Ruth
    au

    Beoordelingsscore

    8,3
    6 november 2017
    Nathalie is a very friendly and hospitable hostess. Great location. Finding property is a bit difficult - street has a no entry sign, but residents permitted.
    ca

    Beoordelingsscore

    10
    21 september 2017

    Perfect for our one night stay, great market Wednesday market.

    Somewhat difficult to find!!
    Owner was great and helped with restaurant Nice breakfast Quite location
    Clare
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    14 juli 2017

    Fabulous stay and hospitality

    Fabulous hospitality from Nathalie who was very friendly and accommodating. Amazing breakfast with different home made offerings each day, didn't need lunch! Lovely room and facilities, clean and had everything we needed. Nice 15min walk into Saint Remy which is a lovely town. Would love to come back to stay.
    Matej Simčič
    si

    Beoordelingsscore

    10
    22 juni 2017

    Pleasant stay

    Very friendly host, nice accomodation, good location.
    Ross
    nz

    Beoordelingsscore

    10
    7 juni 2017

    Perfect place in St Remy

    Nothing, it was perfect.
    The room was beautifully appointed, breakfast was superb, the surroundings idyllic, host was interested and interesting. The township was within easy walking distance.
Beoordelingen worden geladen